De Hilversumsche Golf Club aan de Soestdijkerstraatweg bij Hilversum, ligt midden in het bos- en heidegebied dat zo kenmerked is voor het Gooi. De bosbaan is ruim 100 jaar oud en dat historische karakter vindt u terug op alle holes.

In 2016 zijn wij in opdracht van het bestuur gestart met het ontwerp van een nieuw clubhuis. Dit clubhuis is ontworpen in de stijl van het in 1965 door brand verwoestte, uit 1933 daterende, landhuis van architect J. Baanders. Onze reconstructie kenmerkt zich door de  royale rietenkap die de centrale ontmoetingsruimte in één keer overspant. Om het zicht op de baan te verbeteren hebben wij een grote glazenpui met schuifdeur geïntroduceerd. Het project is in nauwe samenwerking met Bastiaan Jongerius en Sanne Oomen (uitbreiding, karrenloods en interieur) tot stand gekomen.