Het “Coltgebouw” aan de Van der Madeweg is in de periode 2011-2012 geheel gerenoveerd. Het gebouw heeft vier bouwlagen met een totaal vloeroppervlak van ruim 3000m². Ook het omliggende parkeerterrein en de aangrenzende voormalige portierswoning worden aangepakt. Het ontwerp van de renovatie is in overleg met de huurder tot stand gekomen. Deze huurder, City of London Telecom kortweg COLT, heeft zich ook voor het ontwerp van het interieur laten adviseren door ons kantoor. De voornaamste wens van de huurder is het voor bezoekers toegankelijk maken van de begane grond. Hiertoe krijgt het gebouw een nieuwe glazen entree en een vernieuwde receptie met balie en meubilair. Aangrenzend aan de receptie komen het vergadercentrum en het bedrijfsrestaurant. De grindbetonnen gevels krijgen na reiniging weer de oorspronkelijke frisse witte kleur. Deze contrasteert met de nieuwe zwarte zonneschermen en de donkere plint van het gebouw Het omliggende parkeerterrein wordt heringericht en voorzien van een nieuw hekwerken en beplanting. Alle installaties in het gebouw worden vervangen en gemoderniseerd